Blåbær kage med hvid chokolade

2 æg / delt blommer og hvider
2½ dl sukker
1 ¼ dl blødt smør
¼ tsk salt
½ stang polynesisk vanille ( kornene herfra)
3 ¾ dl sigtet hvedemel
1 spsk mel ( til bærerne )
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
4 dl blåbær
100 gr. Grofthakket hvid Valrhona chokolade
Perlesukker eller grov rørsukker
 
Pisk æggehviderne stive og pisk ¼  i sukkeret i.
I en anden skål blandes smør, salt, vanille og resten af sukkeret,
Tilsæt æggeblommer og pisk det cremet.
Bland mel og bagepulver og tilsæt det til dejen skiftevis med mælken.
Vend de stift piskede hvider i.
Bland blåbær og hvid chokolade med med 1 spsk mel og fold det i dejen.
Kom dejen i en smurt springform. Drys med perlesukker.
Bages i ovne ved 175 C i ca. 50 min ( skal være lidt svampet)
Spis med lidt creme fraiche og et par friske blåbær.