Salgs- og leveringsbetingelser

WEBSHOPPEN ER LUKKET, DER AFSENDES IKKE FLERE VARER; DEN FYSISKE BUTIK LIGGER STADIG ,
BREDGADE 10, 7400 HERNING og Er BLEVET KØBT AF NØRRE SNEDE KAFFE RISTERI

Leveringsbetingelser
 
Leveringstid 2 – 4 arbejdshverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Te Galleriets grossister.
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer, moms- og afgiftsændringer, farve afvigelser på billeder i webshoppen, samt leveringsfejl fra PostDanmark. Eventuelle tilbud
gælder så længe lager haves.
 
Ved online bestilling
 
Kunden bærer ansvaret for at de indtastede adresseoplysninger er korrekte.
 
Reklamation
 
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Te Galleriet, skal påberåbes samme dag som varen modtages. Kunden er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan kunden kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, varen er leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.
 
Betalingsbetingelser
 
Betalingen sker med betalingskort (Dankort eller Visa/Dankort). Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager.
 
Fragt og fragtpriser
 
Du vil altid få fragtens omkostninger oplyst inden du bestiller. Alle varer sendes med Post Danmark til Post Danmark takster, hvis ikke andet er oplyst. Vi sender kun inden for Danmarks grænser.
 
Fødevarekontrol:
  
 
Fortrydelsesret

1. Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl
 
1. Den lovpligtige 14 dages fortydelsesret
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har kunden 14 dages returret, fra varens modtagelse, dette gælder dog ikke fødevarer, herunder te og kaffe.
 
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til kunden. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler Te Galleriet varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostDanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Te Galleriet ud fra en mulig salgsværdi.
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor du ud fra en vurdering foretaget af Te Galleriet, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.
 
2. Sådan returneres varen
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.
Te Galleriet returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.
 
Der er to måder hvorpå varen kan returneres:
 
  • De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Te Galleriet.
    I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Te Galleriet.
  • De kan aflevere varen i på adressen indenfor 14 dage.
 
Adressen er:
Te & Kaffe Galleriet
Bredgade 10
7400 Herning
 
Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Te Galleriet. Vi returnerer varens værdi til din konto hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur i original emballage. Husk at oplyse dit pengeinstituts registrerings- og kontonummer.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Te Galleriet anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Te Galleriet. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Te Galleriet.
 
3. Forsvarlig returnering
Alle produkter der returneres til Te Galleriet skal være forsvarligt indpakket. Ved skrøbelige produkter som porcelæn m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.
 
4. Er du i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Te Galleriet, at De retter henvendelse til info@tegalleriet.dk eller på telefon 96 10 25 25.
 
Kommunikation
Når du sender e-mails til os, kommunikerer du med os elektronisk. Du samtykker dermed til at modtage svar ad samme kanal.
 
Produktbeskrivelser
Vi bestræber os på at være så nøjagtige som muligt. Men vi kan ikke garantere at produktbeskrivelser eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit.
 
Fortrolighed og beskyttelse af data
Vi ved at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil behandle disse fortroligt. Vi vil under ingen omstændigheder dele data om vores kunder med nogen anden part. Information om vore kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter disse med andre!